Відкрий для себе магію щастя у кожному шматочку тортів лінійки «БКК від Шефа»!

Відомий шеф Ектор Хіменес-Браво давно мріяв пригостити своїми десертами кожного українця. В партнерстві з брендом «БКК» ця мрія здійснилася.

Лінію десертів «БКК від Шефа» відкрили три надзвичайні торти, які відтепер можна придбати у всіх великих супермаркетах країни та замовити доставку через соціальні мережі «БКК». Кожен торт – ексклюзивний, виготовлений власноруч найкращими кондитерами «БКК».

Три торти – три різні підходи:



« «Три молока». Це торт, який я пам’ятаю ще з дитинства. Наша родина могла собі його дозволити лише на свята. Тепер я хочу, щоб кожен українець відчув справжнє свято та скуштував цей десерт».



« «Чізкейк Екторіо» – класичний десерт, який я удосконалив шоколадним печивом та додав найкращий натуральний вершковий сир. Цей торт нагадує мені Канаду – такий лаконічний та в той же час насичений. Він ідеально підходить, і для романтичного побачення, і для сімейного свята, і для молодіжної вечірки».

 

 

 

 

 


« «Київський дарунок». Для мене це найбільший виклик. Я закохався в Київ з першого погляду: каштани, Хрещатик і смак Київського торту. Та вже дуже давно я не куштував саме той смак, в який закохався багато років тому. Тому я довго працював над тим, щоб віднайти саме його. Найкраще вершкове масло, фундук та трішки коньяку – і нова легенда народилася! Я зміг відтворити той торт, який вперше скуштував в Києві. Я обожнюю цей торт і я неймовірно щасливий презентувати вам його разом із БКК», – зазначив Ектор Хіменес-Браво.

Доставка безкоштовна від 300 грн!

Замовляйте просто зараз! Пишіть менеджеру на номер +380 (63) 456 15 95.