(Українська) «Педагогічна Рада при КИЇВСЬКОМУ БКК»

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

ТОВ  «Київський БКК» зібрав керівників та майстрів виробничої практики вищих професійних училищ України, що готують кондитерів та пекарів, для залучення молодих кадрів до роботи на підприємстві та для підвищення практичної кваліфікації викладачів.

Назва зустрічі – «Педагогічна Рада при КИЇВСЬКОМУ БКК».

 

Для працівників сфери професійної освіти це корисна практика, яка дозволяє дізнатися, як працює сучасне українське підприємство – лідер галузі кондитерської промисловості в напрямку «Торти та тістечка», для якої готуються фахівці.

Під час зустрічі керівники різних відділів розповіли про досягнення компанії та можливості, що пропонуються студентам та випускникам спеціалізованих ВПУ.

Освітяни взяли участь у майстер-класі – за ексклюзивними рецептами БКК готували відомі всім торти, а потім їх куштували. Протягом майстер-класу, окрім кондитерських навичок, вони також змогли продемонструвати свої знання з кондитерської сфери, розгадуючи головоломки, відповідаючи на цікаві запитання з цієї сфери.

Наступну зустріч заплановано на травень.

Робоча група відвідає виробництво та дізнається про специфіку роботи компанії, інформацію про яку зможе професійно донести до своїх студентів, мотивувати їх до подальшого навчання та підтримати у професійному виборі й подальшому працевлаштуванні на кращих підприємствах України.