(Українська) 21 ГРУДНЯ «БКК» ВЛАШТУВАЛИ СПРАВЖНЮ НОВОРІЧНУ КАЗКУ В ЦЕНТРІ СТОЛИЦІ!

Извините, этот техт доступен только в “Украинский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

#рекорд #ялинкабкк

21 ГРУДНЯ «БКК» ВЛАШТУВАЛИ СПРАВЖНЮ НОВОРІЧНУ КАЗКУ В ЦЕНТРІ СТОЛИЦІ! 🎄🎁🍰

Наша компанія щаслива, адже разом з вами ми відкрили нову сторінку історії! Рекорд «Найбільша інсталяція новорічної ялинки з еклерів» офіційно встановлено!

Відповідним сертифікатом цей факт підтвердила керівник Національного Реєстру Рекордів України – Вєтрова Лана/

Ялинка 2027 см завдовжки разом із прикрасами. А кількість еклерів сягає 1500 шт. Всі еклери натуральні, випечені на лінії, вкриті 5-ма видами кондитерської гразурі. Інсталяція ялинки неїстівна. До речі, існує повір’я, якщо загадати бажання під ялинкою «БКК» – воно неодмінно здійсниться! А якщо зробити фото і запостити його з хештегом #ялинкабкк – можна взяти участь у розіграші солодких призів!

Захід проходив у Новорічному містечку «ЙОЛЬ» – це неймовірний фестиваль-ярмарок. Містечко працюватиме до 20 січня. Тож всі охочі мають можливість відвідати нашу ялинку та заходи, які проводить фестиваль. Ми дякуємо ЙОЛЬ: Новорічне місто магії! за казкову атмосфера та дива.

Так чарівно споглядати, як найменші поціновувачі «БКК» завзято беруть участь у хореографічному майстер-класі з «самба». Цю мить зловив наш фотограф. Неймовірні світлини Ви зможете переглянути у альбомі. Вдруге публіка затамувала подих під час виступів танцювального колективу #SWAY. Вони порадували нас вальсом. Дякуємо за щирі емоції, ніжність та красу.

Наш герой «Еклерчик» дарував діткам кульки та розповідав неймовірні казкові історії. Також гості мали змогу сфотографуватися біля НОВОРІЧНОЇ фотозони «БКК», поряд з чарівним святковим тортом!
По закінченню заходу відбулася дегустація тістечок з різними смаками: еклери з манговим п’юре, смак пломбір, легендарні заварні з кремом, французькі та інші. Всі були щасливі і задоволені.

Висловлюємо велику подяку #TeaClubUkraine за частування наших гостей гарячими ароматними напоями. Вони ідеально смакують з нашими тістечками.

Дякуємо усім нашим партнерам, промокоманді «БКК», виробництву, маркетингу та усім гостям, що розділили з нами цей важливий день. Попереду НОВИЙ 2020 рік і нові рекорди!

❤️ Ваш «БКК»

Всі фото Ви можете побачити, натиснувши сюди.