(Українська) Солодка новорічна казка

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Новий рік – найказковіше свято, від якого ми щоразу чекаємо дива. І навіть знаючи, що Діда Мороза не існує і що подарунки в дитинстві приносили нам під ялинку батьки, ми все-таки віримо, що саме в новорічну чарівну ніч здійсняться всі наші найзаповітніші бажання.

Ми порадимо вам, як зробити ваше святкування незабутнім, як оформити New Year Zone, і розповімо, які солодощі зараз у тренді. Найголовніше – ялинка, або, як прийнято називати в Америці, «новорічне дерево». Обов’язково потрібно купити ялинку й «одягнути» на неї найкрасивіші, незвичайні, барвисті ялинкові прикраси: кулі, намиста, шишки, хлопавки, підвіски й, звісно ж, різнокольорові вогники. Саме вони приносять у наш будинок те саме відчуття казки й щастя.

Після того, як ми прикрасили ялинку, зробили різдвяний вінок на двері та приклеїли на вікна сніжинки, потрібно подумати про смакоту для вечірки. Не знаєте, що ж такого цікавого й смачного купити? У нас є точна відповідь. Ми знаємо, як зробити ваше свято солодшим. Ідеальним варіантом буде торт «Київський дарунок» з арахісом» від компанії БКК. Ніжні повітряно-арахісові коржі гармонійно поєднуються з вершковим кремом, створюючи смак, який став однією з візитівок Києва! Поверхня торта вкрита шоколадним і вершковим кремами й желе. Віднедавна цей дуже смачний торт можна купити не лише цілий, але й нарізаний на 10 ідеально рівних шматочків. Тепер ви точно знаєте, скільки солодкого вам потрібно купити до свята.

А ще ми любимо Новий рік тому, що можна дарувати й отримувати незвичайні подарунки, яким так радіємо, мов діти. Рекомендуємо презентувати еклери зі згущеним молоком від БКК – заварні тістечка з ніжним згущеним молоком усередині, покриті шоколадною помадкою. Здається, що ці тістечка просто тануть у роті. Вони припадуть до смаку і дорослим, і дітям.

Щастя – це коли вдома затишно, солодко й пахне мандаринками! До зустрічі в Новому 2019 році! Нехай він принесе вам тільки удачу й гарний настрій! Готуючись до свят, не забувайте про десерти БКК, вони мають магічну властивість покращувати настрій!